EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.7.2024  /  Himangan Satamannokka  /  Kalajoki

Satamarock 2024

Satamarock 2024 Liput

Satamarock järjestetään jälleen heinäkuussa 2024, kuvankauniissa merenrannassa Himangalla!

Viime kesänä ilmiöksi muodostunut Satamarock yllätti järjestäjät sekä yleisön, kun yleisömäärät paukkuivat ja juhlat ylittivät villeimmätkin odotukset!

Satamarock palaa jälleen ensi vuonna heinäkuisena lauantaina 13.7.2024 – entistä rockimmin! Esiintyjäkattaus julkaistaan ripotellen kuluvan vuoden mittaan, ja ensimmäisenä kiinnityksenä ylpeänä ilmoitamme legendaarisen kokoonpanon: Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit.

Nopeat voivat jo nyt napata “Early Bird” -lipun huomattavasti normaalilippua edullisempaan hintaan. “Early Bird” -lipun ostaneiden kesken arvotaan myös tuntuvia yllätyspalkintoja tapahtumapäivälle, joten ole nopea ja varmista paikkasi kesän tunnelmallisimmissa riennoissa!

Tapahtuma on K18, ja sopii kaikille täysi-ikäisille musiikin ystäville aina nuoremmista reivaajista kokeneempiin valssaajiin.

satamarock.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

Tapahtuma-alueen pysäköintiä ja järjestelyjä koskevat ajankohtaiset tiedot tullaan päivittämään aina ensimmäiseksi tapahtuman kotisivuille. Tapahtumaan saapuville laaditaan kattava infopaketti, joka julkaistaan kotisivuilla pari viikkoa ennen tapahtumaa. 

Tapahtumapäivälle tullaan järjestämään viime vuodelta tuttu jatkuva kyyditys Himangan keskustasta Satamannokkaan.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 13.7.2024 16:00.