EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.7.2024  /  Himangan Satamannokka  /  Kalajoki

Satamarock 2024

Satamarock 2024 Liput

Satamarock järjestetään jälleen heinäkuussa 2024, kuvankauniissa merenrannassa Himangalla!

Viime kesänä ilmiöksi muodostunut Satamarock yllätti järjestäjät sekä yleisön, kun yleisömäärät paukkuivat ja juhlat ylittivät villeimmätkin odotukset!

Satamarock palaa jälleen ensi vuonna heinäkuisena lauantaina 13.7.2024 – entistä rockimmin!

Tulevan kesän pääesiintyjät on nyt julkistettu, ja satamassa nähdään legendaarinen Dingo, Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit, sekä rap-artisti Hesaäijä. Tämän lisäksi kattaus täydentyy useilla toinen toistaa vauhdikkaammilla esiintyjillä.

Tapahtuma on K-18, ja sopii kaikille täysi-ikäisille musiikin ystäville aina nuoremmista reivaajista kokeneempiin valssaajiin.

Nähdään Satamarockissa!

www.satamarock.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 15:00

Tapahtuma-alueen pysäköintiä ja järjestelyjä koskevat ajankohtaiset tiedot tullaan päivittämään aina ensimmäiseksi Satamarockin kotisivuille. Tapahtumaan saapuville laaditaan kattava infopaketti, joka julkaistaan kotisivuilla pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Ennakkoliput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman portilla tai Raumankarin Markkinoilta tapahtumapäivänä löytyvällä rannekkeenvaihtopisteellä.
Rannekkeenvaihto Raumankarin Markkinoilla klo 10-14.
Porteilla klo 15 eteenpäin.

Festaribussit Himangan keskustasta Satamarockiin:

Tapahtumapäivälle tullaan järjestämään viime vuodelta tutut maksuttomat festaribussit. Kyseiset autot kulkevat koko Satamarockin ajan Himangan keskustan ja tapahtumapaikan välillä. Ilmaiseen kyytiin voi hypätä kuka vain. Matkan kesto on noin 5 minuuttia.

Kyyditykset Kalajoelta, Kokkolasta ja Kannuksesta:

Tapahtumaan on järjestetty kyyditykset linja-autoilla Kalajoelta, Kokkolasta ja Kannuksesta. Voit ostaa lipun Tiketti.fi:n sivuilta, ja tosite tapahtumasta toimii bussilippunasi.

– Reitti Kalajoelta: Lähtö Kalajoen linja-autoasemalta klo 16:00. Kyytiin voi hypätä myös ABC Hiekkasärkät kohdalla olevalta linja-autopysäkiltä. Paluukyyti lähtee tapahtuman porttien läheisyydestä klo 1:35.

– Reitti Kokkolasta: Lähtö Kokkolan linja-autoasemalta klo 14:00. Paluukyyti lähtee tapahtuman porttien läheisyydestä klo 1:35.

– Reitti Kannuksesta: Lähtö Kannuksen linja-autoasemalta klo 14:40. Paluukyyti lähtee tapahtuman porttien läheisyydestä klo 1:35.

Tärkeää: Tapahtumajärjestäjä tai kyyditykset toteuttava taho ei hyvitä lippua, joka jää käyttämättä asiakkaan myöhästyessä kyydityksestä. Alkoholijuomien nauttiminen kaikkien kyyditysten aikana on ehdottomasti kielletty.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Pyörätuoleille varattu paikka lavan etuosasta hyvällä näkymällä.