EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.4.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

SARĀB (FR) + Utopianisti

SARĀB (FR) + Utopianisti Liput

Ranskalainen SARĀB ja Tampereen oma ylpeys Utopianisti hurmaavat yhteisellä keikalla G Livelab Tampereella!

Ranskalais-syyrialaisen laulaja Climène Zarkanin ja kitaristi Baptiste Ferrandisin perustama ja sittemmin kuusihenkiseksi kasvanut SARĀB (suom. kangastus) yhdistelee rokkia, nykyjazzia ja arabialaista musiikkitraditiota ainutlaatuisella tavalla. Robinson Khouryn pasuuna navigoi ja ornamentoi kiehtovasti itämaisen ja eurooppalaisen skaalan välimaastossa. SARĀBista on kasvanut yksi pariisilaisen jazzskenen suosituimmista ja kiehtovimmista yhtyeistä.

Illan avaa tamperelaisen säveltäjä/multi-instrumentalisti/tuottaja Markus Pajakkalan luotsaama Utopianisti, joka temmeltää jazz-rockin, progen ja äkkiväärän avantgarden kentillä. Yhtye on julkaissut viisi levyä ja keikkaillut mm. Meksikossa ja Japanissa. Tällä keikalla Utopianisti esittelee uuden konseptinsa - tätä ei kannata jättää väliin!

SARĀB:

Climène Zarkan - laulu
Baptiste Ferrandis - kitara
Robinson Khoury - pasuuna, laulu
Thibault Gomez - koskettimet, Fender Rhodes
Timothee Robert - basso
Paul Berne - rummut

Utopianisti - kokoonpano paljastetaan myöhemmin

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Yhteistyössä: April Jazz Festival, G Livelab Tampere, Oulun Musiikkijuhlat

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 28.4.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot