EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.10.2023  /  Hotel Ax  /  Helsinki

AX Under: Sara Welling – Tämä ääni on mun

AX Under: Sara Welling – Tämä ääni on mun Liput

Sara Welling – ”Tämä ääni on mun” -levynjulkaisukeikka

Sara Welling on pitkän linjan näyttelijä-laulaja, jolla on monipuolinen kokemus esittävän taiteen alalta. Laulaja julkaisee debyyttialbuminsa ”Tämä ääni on mun” syksyllä 2023.

Wellingin omakohtaisen tarinan ympärille säveltäjä-muusikko Tuomas Hautala on luonut konserttimaisen vahvan ja herkän sekä musiikillisia genrejä yhdistävän teoksen, jossa kappaleiden sanallinen pohdinta yhtyy musiikilliseen kudelmaan. Tämä ääni on mun - on matka oman mysteerin ja omaäänisyyden äärelle. Se kertoo olemisen ja rajojen tutkimisesta, kipukohtien läpikäymisestä, iloa ja kepeyttä unohtamatta. Elämä on valojen ja varjojen leikkiä - ne yhdessä luovat kokonaisuuden. Teos on voimaantumisen matka itseä kohti.

Yhtye:
Sara Welling – Laulu/tekstit
Tuomas Hautala - Koskettimet, haitari, taustanauhat, taustalaulu
Aleksi Kaufmann - Kitara/Sello, taustalaulu
Silva Kallionpää – Viulu, taustalaulu
Jape Karjalainen - Basso
Sami Kontola - Lyömäsoittimet

hotelax.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Showtime 20:00

Show & Dinner

Show + Dinner lippu sisältää kolmen ruokalajin yllätyksellisen illallisen, josta saat valita kasvis tai liha vaihtoehdon. Juomat eivät kuulu hintaan.
Illallinen nautitaan ennen illan showta Klo: 18.00-20.00.
Ammattitaitoiset artesaanikokkimme takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen!

Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse [email protected] (laita sähköpostiin nimesi, pvm. rajoitteet ja Club illan nimi)

Dinner & Show + Yöpyminen + Aamiainen

Irtaudu hetkeksi arjesta ja tule viettämään rentouttava ja viihdyttävä luxus miniloma! Hyvää ruokaa, Helsingin parhaat coctailit, mahtava show ja makoisat yöunet! Me olemme räätälöineet aikataulun, jonka mukana kuljet omien halujesi mukaan. Olet todellakin sen ansainnut!

• 3 ruokalajin illallinen hotellissa klo 18.00
• Esitys hotellissa klo 20.00
• Majoitus, aamiainen ja wifi

Myynnissä kaksi erilaista huonetyyppiä:

Poem yhden hengen huone / kahden hengen huone
Love letter yhden hengen huone / kahden hengen huone.

Yhden hengen huone sisältää majoituksen lisäksi koko paketin esityksineen ja ruokailuineen yhdelle, kahden hengen huoneeseen kuuluu sama kokonaisuus kahdelle.

Lisätietoja huoneista: hotelax -huoneet

Varausta voi muuttaa tai peruuttaa maksutta 24 tuntia ennen saapumispäivää.

Myynti loppuu 21.10.2023 19:00.