EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.3.2024  /  Hotelli Alavus  /  Alavus

Sara Siipola

Sara Siipola Liput

Modernin suomalaisen soulin suunnannäyttäjä Sara Siipola valloitti sydämiä kevään 2023 aikana esitetyllä Tähdet, tähdet -kaudella. Hänen tulkintansa aina Queenin The Show Must Go Onista Gettomasan Muijii stadis -hittiin esittelivät niin artistin hätkähdyttävän upeaa lauluääntä kuin myös mieletöntä monipuolisuutta. Samaa ovat tehneet myös viimeisen vuoden sisällä ilmestyneet singlet Susta tulee tähti, Ferrari sekä Paha kiertämään. Sara Siipola julkaisi ensimmäisen singlensä jo vuonna 2019. Tätä seurasi valinta YleX Läpimurto -listauksen kärkiviisikkoon ja Sony Musicin kautta julkaistu debyyttialbumi "Kaunis kun itken". Esikoislevy vei Hannu Sormusen manageroiman artistin niin radiosoittoon, TV-ruutuihin kuin keikoille ympäri Suomea. Oman tuotantonsa ohella Sara Siipolaa on kuultu mm. Asteen singlellä Kuka suojelee sua.

Sara on mukana UMK -finaalissa biisillä Ihan paskana.

Majoitusvaraukset www.hotellialavus.fi.

Hotelli Alavus
Facebook

hotellialavus.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 23:30

Lippujen varausaika 2 päivää.

Showtime noin 23.30 ja jatkot perinteisesti alakerrassa klo 04.30 saakka.