EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Sara, Rain Diary

Sara, Rain Diary Liput

Kotimaisen vaihtoehtorockin ja -metallin uranuurtaja Sara esiintyy Bar Loosessa syyskuun viimeisenä perjantaina. Illan avaajana nähdään gootti-popyhtye Rain Diary.

Sara julkaisi yhdeksännen studioalbuminsa PIMEYS 21. tammikuuta 2022. Albumi tarjoaa vahvoja tunnelmia, synkkiä ja jylhiä maisemia. Raskas ja kitaravetoinen levy on luontevaa jatkoa vuonna 2018 ilmestyneelle SUMMA -albumille.

Livenä yhtye panostaa erityisesti visuaalisuuteen ja materiaalia kuullaan laajasti koko tuotannosta. Sara muistetaan muun muassa Emma-ehdokkuuden tuoneesta Rauhan aika -kappaleesta sekä Yhtenä iltana (Hector) ja Tyhjää (Kaseva) versioinneista.

Sara on:
Joa Korhonen – laulu, kitara, kosketinsoittimet
Kristian Udd – basso
Andreas Bäcklund – rummut
Marko Kivelä – kosketinsoittimet

Säröistä gootti-poppia urkuroivan Rain Diaryn urbaanisti sykkivän musiikin yhteydessä mainittakoon referensseinä mm. Depeche Moden & IAMX:n kaltaiset artistit. Yhtye teki huhtikuussa akustisen kiertueen Saksan isoissa konserttihalleissa Lord of The Lost -yhtyeen lämppärinä ja on sen jälkeen viimeistellyt kolmatta, alkuvuodesta 2023 julkaistavaa Night Church -albumiaan.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 30.9.2022 20:30.