EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.4.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

SARA, Antivalent, NEØV

SARA, Antivalent, NEØV Liput


***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 5.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.3.2022 mennessä.

***

Saralta uusi albumi tammikuussa - kiertue pysähtyy Rytmikorjaamolla huhtikuussa

Maamme ehdottomiin vaihtoehtorockin ja -metallin helmiin kuuluva Sara julkaisee yhdeksännen studioalbuminsa PIMEYS 21. tammikuuta ja lähtee levynjulkaisukiertueelle.

Tulevalla PIMEYS -albumilla on luvassa vahvoja tunnelmia, synkkiä ja jylhiä maisemia. Levy on luonteva jatkumo vuonna 2018 julkaistulle SUMMA-albumille.

– Oli kiva huomata, että kitaralla alkoi taas syntymään riffejä ja se todella kuuluu uudella pitkäsoitolla. Koneitahan meillä on aina ollut, mutta lähtökohtaisesti olemme olleet aina vaihtoehtorock -bändi ja nyt kitarat ovat ehkä vielä suuremmassa roolissa kuin aiemmin. Halusin jatkaa SUMMA -levyn soundia, viedä sitä vielä syvemmälle kylmyyteen ja pimeyteen. Luvassa on siis vahvoja tunnelmia sekä synkkiä ja jylhiä maisemia, Saran nokkamies Joa Korhonen kertoo tulevasta levystä.

Ajatuksia herättävää abstraktia pohdiskelua

– Levyn teksteihin halusin luoda vahvan ja syvän tunnelman, mieluummin ajatuksia herättävää abstraktia pohdiskelua, joka tukee sävellystä kuin suoraa tarinankerrontaa. Tekstien kirjoittaminen on yleensä se vaikein osa, toki se on helpottunut vuosien varrella, koska on tullut sellainen varmuus siitä mitä ja miten haluaa kirjoittaa. Mitään yhtenäistä teemaa ei varsinaisesti ole, mutta olen huomannut, että monesti tekstini ovat pohdintoja siitä, mistä tulemme ja mikä meitä odottaa kun täältä lähdemme, Korhonen jatkaa.

Yhtye treenaa parhaillaan livesettiään kasaan panostaen erityisesti visuaalisuuteen. Vaikka pääpaino kiertueella on uusissa biiseissä, niin pitkän uran tehnyt yhtye on luvannut soittaa materiaalia laajasti joka levyltä.

Illan aikana lavalla nähdään myös Seinäjoelta lähtöisin oleva Antivalent. Tämä nelihenkinen, energisen räikeä vaihtoehtorock-yhtye työstää parhaillaan esikoisalbumiaan, joka julkaistaan tänä vuonna.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:00 NEOV
21:45 Antivalent
22:30 SARA

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.