EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 12.12.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Santa Cruz, Delta Enigma

Santa Cruz, Delta Enigma Liput

SANTA CRUZIN 4. STUDIOALBUMI KATHARSIS ON JULKAISTU 

Monien erinäisten vaiheiden ja yhtyeen miehistönvaihdosten myötä SANTA CRUZIN uutuusalbumi Katharsis näkee viimein päivänvalonsa. Albumin julkaisee M-Theory Audio. 

2018 Santa Cruzin ensimmäisen kokoonpanon tarina loppui dramaattisesti tien päälle Seatlessa Yhdysvalloissa. Mutta vain puoli vuotta tästä Archie Cruz oli matkalla Las Vegasiin päämääränään tehdä 4. studioalbumi. 

Levy nauhoitettiin 2018 syksyllä Las Vegasissa HideOut studioilla ja Kuosmanen kirjoitti levyn yhdessä Kane Churkon kanssa joka myös vastasi levyn tuotannosta. 

"Olo on mahtava. Albumin teko oli kokolailla kaiken tapahtuneen jälkeen erittäin puhdistava ja katharttinen kokemus. Levyllä on paljon vaikutteita musiikista jota kuuntelen ja sanoitukset ovat ensimmäistä kertaa todella henkilökohtaiset. Siellä on puhtaita rakkauslauluja ja kuitenkin myös hevimpää osastoa, laidasta laitaan" Arttu "Archie Cruz" Kuosmanen toteaa. 

Löytyypä albumilta coverkappalekin joka on Cyndi Lauperin megahitti "Time After Time" 

Albumin viimeisin single Testify julkaistiin muutama viikko sitten ja Ville Juurikkalan ohjaama video kuvattiin kesällä Tallinnassa kun yhtye lämmitteli Bon Jovia. Keikkarintamalla on muutenkin ollut hulinaa, sillä yhtye on ehtinyt keikkailemaan Euroopassa Whitesnaken ja Steel pantherin kanssa ja teki myös ensimmäisen Etelä-Amerikan rundinsa elokuussa. Yhdysvalloissa yhtye esiintyi maan suurimmilla rock festareilla Louder Than Lifessa ja Aftershockissa sekä teki ensimmäisen headlinekeikkansa legendaarisessa ja täpötäydessä The Viper Roomissa Sunset Stripillä. 

"Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa, tämä on kuitenkin sitä mitä osaan ja haluan tehdä ja koin että Santa Cruzin tarina ei ole vielä kirjoitettu loppuun, ja hyvä niin koska jo tämä vuosi on osoittanut että tekemistä riittää vielä paljon. Eli ei muutakuin eteenpäin" toteaa Archie. 

Kiirettä tulee pitämään loppuvuonna, sillä levyn julkistusta juhlitaan Yhdysvaltain kiertueella jolla Santa Cruz lämmittelee Atreyu ja Whitechapel yhtyeitä. Kiertue alkaa 20.10. ja kestää kuukauden. 

Tämän jälkeen yhtye saapuu Suomeen ja uuden kokoonpanon livekunnon voi käydä tsekkaamassa Tavastialla 12.12. 

"Mahtavaa päästä nyt kunnon rundille, erityisen mukavaa on se kuinka uudet kappaleet on otettu eripuolilla maailmaa vastaan. Jengi on ollut aivan fiiliksissä. En myöskään malta odottaa sitä että pitkästä aikaa päästään palaamaan takaisin Tavastialle." 

 

Yhtyeen kokoonpano 

 

Arttu "Archie Cruz" Kuosmanen

Eemi "Ero Cruz" Lamberg 

Tuomas "Toxy Cruz" Lehtonen 

Joe Perez 

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 21 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.