EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.6.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Sans Parade, Von Konow

Sans Parade, Von Konow Liput

SANS PARADE:
Laulaja, lauluntekijä Markus Perttulan, tuottaja-säveltäjä Jani Lehdon ja musiikin monitaituri Pekka Tuppuraisen yhtye Sans Parade julkaisi toukokuussa kolmannen albuminsa "Fugue State". Debyyttialbumista lähtien bändiä on lokeroitu mediassa Mewin tai Sigur Rosin kaltaisten suuruuksien vertaiseksi.

Sans Parade onkin esiintynyt aiemmin mm. Phosporescentin lämppärinä. Yhtye on kahdella aiemmalla albumillaan saanut erittäin mukavaa huomiota esimerkiksi Keski-Euroopassa, erityisesti Saksassa, jossa mm. Hyperborea-kappale oli radiorotaatiossa usealla kanavalla ja hitti mm. Radio Einsin soittolistalla. Tämän johdosta se saavutti varsin mukavan fanipohjan siellä suunnalla. Yhtye keikkaili tämän menestyksen myötä mm. Saksassa loppuunmyydyissä saleissa, sekä Itävallassa ja Sveitsissä. Solina Records julkaisee "Fugue State" albumin yhteistyössä saksalaisen Stargaze Records -levy-yhtiön kanssa.

VON KONOW:
Ristiriitaisuuksilla leikittelevä, helsinkiläis-lissabonilaisen laulaja-lauluntekijä Marko von Konowin yhtye yhdistelee pop-melodioita orkestraalisiin instrumentteihin, ja vaikutteita voidaan kuulla niin kabaree-aikakaudelta kuin progressiivisesta rockista ja synth popistakin. Erilaisten musiikkityylien, teatterin ja elokuvien inspiroiman Von Konowin esiintyminen on voimakasta ja mukaansatempaavaa.

Von Konowin tuleva albumi "For All and None" ilmestyy 19. kesäkuuta 2019 ja sen julkaisee Solina Records. Tulevalla albumilla kuullaan mm. Shadowplaysta ja Kauko Röyhkästä tuttu Timo Vikkula, Tanssivasta Karhusta ja Superista tunnettu Ville Särmä, Wigwamista ja Lapinlahden linnuista tuttu Jan Noponen sekä Involversista tuttu Salla Seppälä. Sävellyksestä ja sanoituksesta vastaa, kukas muukaan kun Marko von Konow!

 

www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.


Facebook-tapahtuma täällä.