EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.10.2020  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

SANNI (klo 21:15)

SANNI (klo 21:15) Liput

SANNIN TAMPEREEN PAKKAHUONEELLA

Kotimaisen popin ykkösnimi SANNI lähtee kattavalle Suomen kiertueelle keväällä.

Vuodesta 2013 saakka listojen kärkipaikkoja julkaisuillaan hallinnut SANNI on juurruttanut paikkansa suomipopin kaanonissa ikonisilla jättihiteillään kuten "Sotke mut", "Että mitähän vittua" ja "2080-luvulla". Moninkertaisesti platinaa striimanneen ja Emma-palkitun laulaja-lauluntekijän viimeisin pitkäsoitto "Trippi" näki päivänvalon kesäkuussa. Vahvan ja oman äänensä löytäneen artistin menestystä ovat siivittäneet valtaisan suositut esiintymiset kautta Suomen loppuunmyydyillä keikka-areenoilla.

www.facebook.com/sannivirallinen

www.instagram.com/sannivirallinen

***

Turvallisen tapahtuman takaamiseksi keikalla on rajattu osallistujamäärä. Aiemmin myynnissä ollut 16.10. Sannin keikka on jaettu kahteen keikkaan, klo 18:15 ja klo 21:15. Huomaa, että soittoajat ovat aikaistuneet 15 minuutilla aiemmin ilmoitetuista! Toisen keikan liput löydät täältä.

Keikan jakaminen kahteen vaatii kaikilta lipunostaneilta toimenpiteitä.
Alkuperäiselle keikalle ostetut liput eivät käy sellaisinaan, vaan ne tulee päivittää.

Päivitä liput - toimi näin:

Mikäli olet ostanut lipun alkuperäiselle keikalle 16.10., käytä lippujen päivittämiseen päivityspyyntölomaketta osoitteessa tiketti.fi/paivitalippuja. Syötä lomakkeelle 13 numeroinen lippukoodisi ja valitse korvaava keikka.

Liput tulee päivittää korvaavalle keikalle 9.10.2020 klo 23:59 mennessä. Huomaa, että keikoille mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten suosittelemme päivittämään lipun haluamallesi keikalle mahdollisimman pian.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:15

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Tallennamme keikalle tulijoiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista koodin täällä: https://info.tiketti.fi Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen seuraamiseen, niitä säilytetään vain kuukauden ajan tapahtuman jälkeen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kuin viranomaispyynnöstä.