EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.10.2020  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

SANNI

SANNI Liput

TAPAHTUMA ON SIIRTYNYT MAALISKUULTA LOKAKUULLE JA JAETTU KAHTEEN KONSERTTIIN.

Turvallisen tapahtuman takaamiseksi keikalla on rajattu osallistujamäärä. Tämä aiemmin myynnissä ollut Sannin keikka on jaettu kahteen keikkaan, 16.10. klo 18:30 ja 16.10. klo 21:30.

Keikan jakaminen kahteen vaatii kaikilta lipunostaneilta toimenpiteitä.
Alkuperäiselle keikalle ostetut liput eivät käy sellaisinaan, vaan ne tulee päivittää.

Päivitä liput - toimi näin:

Mikäli olet ostanut lipun alkuperäiselle keikalle 16.10. tai sitä edeltäneelle päivälle 21.3., käytä lippujen päivittämiseen päivityspyyntölomaketta osoitteessa tiketti.fi/paivitalippuja. Syötä lomakkeelle 13 numeroinen lippukoodisi ja valitse korvaava keikka.

Liput tulee päivittää korvaavalle keikalle 9.10.2020 klo 23:59 mennessä. Huomaa, että keikoille mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten suosittelemme päivittämään lipun haluamallesi keikalle mahdollisimman pian.

***

SANNIN TAMPEREEN PAKKAHUONEELLA 16.10.2020

Kotimaisen popin ykkösnimi SANNI lähtee kattavalle Suomen kiertueelle keväällä.

Vuodesta 2013 saakka listojen kärkipaikkoja julkaisuillaan hallinnut SANNI on juurruttanut paikkansa suomipopin kaanonissa ikonisilla jättihiteillään kuten "Sotke mut", "Että mitähän vittua" ja "2080-luvulla". Moninkertaisesti platinaa striimanneen ja Emma-palkitun laulaja-lauluntekijän viimeisin pitkäsoitto "Trippi" näki päivänvalon kesäkuussa. Vahvan ja oman äänensä löytäneen artistin menestystä ovat siivittäneet valtaisan suositut esiintymiset kautta Suomen loppuunmyydyillä keikka-areenoilla.

www.facebook.com/sannivirallinen

www.instagram.com/sannivirallinen

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.