EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 17.9.2020  /  Raahesali  /  Raahe

Sandra

Sandra Liput

Sandra on monologinäytelmä naisesta, joka jää tiukkaan paikkaan sisällissodan rintamien väliin. "Sandran kohtalo sisällissodan rajapyykeillä liikuttaa, näytelmän liput revitään käsistä", otsikoi Lauri Kytölä arviossaan Helsingin Sanomissa 9.10.2018. Maailma on tälläkin hetkellä täynnä naisia, jotka ovat samassa tilanteessa kuin Sandra sata vuotta sitten: rintamien keskellä, lastensa kanssa miettimässä, miten heidät ruokkii, millä selviää seuraavaan päivään. Sandran toteutukseen osallistunut työryhmä koostuu alojensa huippuosaajista. Kaija Pakarisen Sandrassa on kiistatonta herkkyyden voimaa. Hän on niitä näyttelijöitä, joiden puolelle katsoja menee. Sellisti, muusikko Lea Pekkalan soitto on täynnä sydämenlyöntejä. Esityksen musiikki on Bachia, Oskar Merikantoa ja Lea Pekkalan näytelmään säveltämää musiikkia.

Näyttelijä: Kaija Pakarinen
Muusikko: Lea Pekkala
Ohjaus ja käsikirjoitus: Heidi Köngäs
Lavastus: Tarja Väätänen
Pukusuunnittelu: Outi Harjupatana
Graafikko: Anna Lehtone

www.kulttuuriraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00
Ovet klo 17:00

Esityksen kesto n. 1h.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Tapahtuman turvallisuusohje:

Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä istumapaikkojen määrää tapahtumissa sekä noudattamalla turvaohjeita:

  • Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana!
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa. Hengityssuojainten käytössä toivoimme teidän noudattavat viranomaisten ohjeita, mutta suojain ei pienennä turvaetäisyyttä. Tapahtumatalo Raahessa ei ole myynnissä hengityssuojaimia.
  • pyydämme kaikkia lipunostajia rekisteröitymään, jotta mahdollisissa peruutustapauksissa voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja jotta voimme antaa viranomaisille asiakastiedot silloin, jos joku tilaisuuden asiakkaista osoittautuu korona-viruksen kantajaksi.
  • voimme joutua muuttamaan salikarttoja, joten varatut paikat eivät välttämättä ole juuri teidän käytössänne. Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.