EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16. - Su 18.6.2023  /  Taulumäen kirkko  /  Jyväskylä

Sanan Suvipäivät: Turvassa

Sanan Suvipäivät: Turvassa Liput

Kesän 2023 Suvipäivät vietetään Jyväskylässä, Taulumäen kirkon alueella. Konserttien lisäksi juhlilla on paljon maksutonta ohjelmaa. Seuraa tiedotusta www.suvipaivat.fi


Perjantaina mm.
Piispa Matti Salomäen raamattuopetus, Elämäni virsi -ilta, Arja Korisevan konsertti (maksullinen, lipunmyynti tiketissä ja juhlilla)

Lauantaina mm.
Kirjailija-blogisti Elina Salmisen ja Eve&Ossin Sinuun minä turvaan -konsertti (maksullinen, lipunmyynti tiketissä ja juhlilla), Turvaraja – Mikko Vaismaan stand up -ilta, Kun on turva Jumalassa -raamattutalon opetukset Vanhan Testamentin henkilöistä, Perheiden piknik, keskusteluja ja musiikkia.

Sunnuntaina mm.
Kutsu Jumalan Valtakuntaan -messu, Kun on turva Jumalassa -raamattutalon opetukset Vanhan Testamentin henkilöistä, Kesälaulajaiset

Taulumäen kirkko
Lohikoskentie 2, 40100, Jyväskylä