EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.9.2023  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Samuli Putro

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Samuli Putro Liput

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit

Pitkän linjan omintakeinen lauluntekijä-mestari Samuli Putro saadaan jälleen nähdä Pyhtään Kulttuuritalon pihalla, tällä kertaa uutta Automatka Ruotsiin -albumia rikkaampana.

Albumilta jo julkaistu sinkku Kakarat on musiikkialan arvostetun veteraanitaikurin Riku Mattilan käsialaa.

Menestyksekkään Zen Cafe -yhtyeen lopetettua Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestysalbumeita on johdattanut raahelaislähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä.

Putron rakastetuimpia biisejä ovat edellisen Keskellä Kesää -albumin Olet puolisoni nyt, Elämä on juhla, Ilmasta tehtyjä ja Kesän tyynet hetket.

Putro tunnetaan vaatimattomuudestaan sekä tavallisille ihmisille suunnatusta musiikistaan, joka kertoo aivan tavallisista ihmisistä. Putro ei ole kiinnostunut tähteydestä, vaan hän haluaisi mieluummin tulla tunnetuksi kuolemattomana ajattoman musiikin tekijänä.


Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Myynti loppuu 1.9.2023 19:00.