EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.7.2021  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Samuli Putro

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Samuli Putro Liput

Pitkän linjan omintakeinen lauluntekijä-mestari Samuli Putro saapuu konsertoimaan heinäkuussa Pyhtään Kulttuuritalolle!

Alkuvuodesta upean Keskellä Kesää albumin julkaissut Putro ei esittelyjä kaipaa. Menestyksekkään Zen Cafe -yhtyeen lopetettua Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestys-albumeita on johdattanut raahelaislähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä.

Olet puolisoni nyt, Elämä on juhla sekä Ilmasta tehtyjä -hitit saavat jatkoa upeista Kesän tyynet hetket ja Sydän hakkaa ahneesti -singleistä, jotka löytyvät alkuvuodesta julkaistulta Keskellä Kesää albumilta.

Heinäkuiseen perjantai iltaan Putro tuo hienon uuden orkesterinsa:

Samuli Putro - laulu, kitara
Tenho Mattila - koskettimet
Mikko Kuparinen - kitara
Miikka Heikkinen - rummut

Facebook-tapahtuma

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja sallittu katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.