EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.6.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Samuli Putro (klo 21:00)

Samuli Putro (klo 21:00) Liput

SAMULI PUTRO - KESKELLÄ KESÄÄ

Samuli Putron uusi albumi julkaistiin viime helmikuussa, ja se kantaa sopivasti nimeä "Keskellä Kesää". Albumilta on julkaistu kaksi, hyvän vastaanoton saanutta singleä, ”Kesän tyynet hetket” ja tuore ”Sydän hakkaa ahneesti”. ”Uusia asioita on tulossa joka rintamalla ja tulevaisuus vaikuttaa tekemisen arvoiselta”, sanoo Putro.

Samuli Putro - laulu, kitara
Tenho Mattila – koskettimet
Mikko Kuparinen – kitara
Miikka Heikkinen - rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus