EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.9.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Samuli Putro

Samuli Putro Liput

Samuli Putro G Livelab Helsingissä!

SIIRTYNYT!

Konsertti on siirtynyt aiemmalta päivämäärältään 2.9.2021. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 13.11.2021 mennessä.

**

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Samuli Putro saapuu intiimille soolokeikalle Helsingin G Livelabiin syyskuun alussa. Alkuvuodesta 2021 uuden Keskellä kesää -albuminsa julkaissut Putro tunnetaan kotimaisen rockin klassikkoyhtyeisiin kuuluvan Zen Cafén lisäksi menestyksekkäästä soolourastaan, joka käynnistyi modernina klassikkona pidetyllä vuoden 2009 Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestyslevyjä on johdattanut raahelaislähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä. Hitit kuten Olet puolisoni nyt, Elämä on juhla sekä Ilmasta tehtyjä saavat jatkoa uudelta Keskellä kesää -albumilta löytyvistä singleistä Kesän tyynet hetket ja Sydän hakkaa ahneesti.


G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Myynti loppuu 2.9.2022 20:00.