EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.11.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Samu Haber

Samu Haber Liput

SAMU HABERILLE LISÄKEIKKA TAVASTIALLE

Kansainvälisille markkinoille palanneen Samu Haberin Tavastian keikka myytiin loppuun heti lipunmyynnin alettua. Suuren kysynnän vuoksi artisti on nyt varmistanut lisäkeikan Tavastialle torstaille 14. marraskuuta. Lisäkeikan liput tulevat myyntiin ma 29.4. klo 10 Tiketissä.

- "Ei sekuntiakaan tarvinnut miettiä, että otanko vastaan toisen keikan Tavastialla, kun jollain kollegalla suunnitelmat muuttuivat ja päivä vapautui. Nyt päästään bombaamaan tuplanimmarit takahuoneen seinään ja päättämään Euroopan kiertue tyylillä maailman rakkaimmalla klubilla. Tule pian marraskuu...", Haber fiilistelee.

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber käänsi soolourallaan uuden sivun alkukeväästä, kun häneltä ilmestyi kansainvälinen debyyttisingle Gimme Your Hand. Melodinen pop-rock -helmi enteilee tulevaa englanninkielistä sooloalbumia, jonka on määrä ilmestyä tämän vuoden aikana. Uuden pitkäsoiton tiimoilta toteutuu Suomen lisäksi Itävaltaan, Luxemburgiin, Sveitsiin, Tsekkiin sekä eri puolille Saksaa ulottuva klubikiertue.

Samu Haberin edellinen Suomen esiintyminen nähtiin loppuunmyydyllä Helsingin Vanhalla 9.9.2023. Kuuma konsertti päätti suomenkielisen ”Pelastetaan maailma” -soolodebyytin menestyksekkään aikakauden hurmoksellisella tavalla. Sitä ennen Haber ehti ottaa haltuun niin Helsingin Jäähallin kuin Musiikkitalonkin, kiertää festivaaleja läpi Suomen suloisen suven ja täyttää maamme suurimmat klubit jo ennakkoon loppuunmyydyllä levynjulkaisurundilla. Itse levy nousi suoraan albumilistan ykköseksi, meni kultaa heti ilmestyttyään ja rikkoi cd-myyntiennätyksiä.

Tavastian turvallisuusohje
Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Esteettömyys
Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!
Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ostorajoitus 4 lippua / asiakas.

Liput ovelta 75 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.11.2024 19:00.