EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.10.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Sammal

Sammal Liput
Takaisin

Ladataan…

Jess And the Ancient Ones on valitettavasti joutunut perumaan illan keikkansa sairastapauksen vuoksi. Ennakkoon ostetut pääsyliput käyvät sellaisenaan tämän illan keikan lisäksi myös korvaavalle keikkapäivälle 11.1.2019.

Liput on myös mahdollista palautta.

Kätevin tapa palauttaa liput, on sähköpostitse. Ilmoitathan meille lipun tai lippujen 13-numeroiset lippukoodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Otsikkoon tapahtuman nimi sekä palautus.

Voit palauttaa liput myös toimipisteisiimme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi.

19.10. Sammal
Liput: 13,50/14,00
OTR-Kantiskortilla: 11,50/12€

Perjantaina 19.10. On The Rocksissa nähdään laadukas Svart Recordsille levyttävää kotimainen orkesteri, jonka juuret ovat syvällä 60- ja 70-luvun koukeroisessa ja psykedeelisessä rockissa.

Sammal löi itsensä läpi kotimaisen progressiivisen rockin kärkikahinoihin arvostetulla nimikkoalbumillaan jo vuonna 2013. Sen jälkeen yhtye on jatkanut vakuuttavalla linjalla kakkoslevyllään Myrskyvaroitus (2015) sekä tänä vuonna ilmestyneellä albumillaan Suuliekki. Sammal on vakuuttava yhtye livenä ja on kotimaan keikkojen sekä festivaalien lisäksi ehtinyt esiintyä muiden muassa legendaarisella Roadburn-festivaalilla, jonka äänityksistä on julkaistu viime vuonna albumi Live At Roadburn.

Ennakkoliput keikalle tulevat myyntiin 15.8.2018 ja ne myy Tiketti.

 

Facebook, Sammal

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.