EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.5.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Sammal, Astral Bazaar

Sammal, Astral Bazaar Liput

Suomalainen proge-lähettiläs Sammal saapuu keikalle Bar Looseen lauantaina 9. toukokuuta.

Yhtye julkaisee piakkoin kaksi uutta kappaletta digitaalisessa ja 7"-singlen muodossa, jota on saatavilla tulevilla toukokuun keikoilla Helsingissä ja Turussa. Kyseiset keikat jäävät samalla soolouralle suuntaavan kosketinsoittaja Juhani Laineen viimeisiksi esiintymisiksi Sammalen riveissä. Sammal on päättänyt jatkaa kappaleiden työstämistä ja äänittämistä miehistönvaihdoksesta huolimatta, mutta korvaava soittaja tai tai mahdolliset tulevat keikkakuviot ovat vielä täysin auki. Sammal-leiristä vihjataan, että ura saattaa tulevaisuudessa jatkua ns. Leevi And The Leavings muodossa eli uutta musiikkia julkaistaan ilman keikkailua. Nähtäväksi jää.

Tervetuloa mukaan Bar Looseen nauttimaan ja fiilistelemään Sammalen livesoitantaa vielä kun se on mahdollista bändin nykyisellä kokoonpanolla. Illan lämmittelybändinä nähdään espoolainen psyke-proge-bändi Astral Bazaar.

 

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.5.2020 21:00.