EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 9.7.2023  /  Karjalohjan seurojentalon piha  /  Karjalohja

Sami Yaffa, Tuure Kilpeläinen & Leo Stillman – hyväntekeväisyyskonsertti

Sami Yaffa, Tuure Kilpeläinen & Leo Stillman – hyväntekeväisyyskonsertti Liput

Sami Yaffan, Tuure Kilpeläisen ja Leo Stillmanin hyväntekeväisyyskonsertti Karjalohjalla!

Sami Yaffa ja livebändi, Tuure Kilpeläinen & Teho Majamäki sekä Leo Stillman esiintyjät konsertissa Natura-suojellun Puujärven hyväksi. Livebändissä soittavat Yaffan lisäksi kitaristi Linde, rumpali Janne Haavisto sekä kosketinsoittaja Burton. Konsertin juontaa Alma Hätönen.

Keikan tuotto menee lyhentämättömänä Puujärven vesistön tutkimus- ja suojelukäyttöön Yaffalle merkityksellisissä Karjalohjan maisemissa. Tänä vuonna hän on pyytänyt kaverinsa mukaan lavalle tekemään hyvää luonnon puolesta.

Esiintyjät, Tiketti ja muut yhteistyökumppanit tuottavat tapahtuman ilman palkkioita. Kiitos myös sinulle, että keikkalipun ostamalla pidät Puujärven puhtaana!

Konsertin järjestää Puujärven vesiensuojeluyhdistys ry, joka on alallaan Suomen vanhin. Yhdistys perustettiin Karjalohjalle heinäkuussa 1967, ja sen kohdealueena on Puujärvi valuma-alueineen. Yleishyödyllisen, voittoa tavoittelemattoman, luonnonsuojeluun keskittyvän yhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueensa vesistöjen ja luonnon suojeleminen sekä asukkaiden yleisen viihtyvyyden lisääminen.

Facebook  | Instagram

www.puujarvi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Esityksen kesto noin 3 h 30 min.

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

Liput ovelta 25 €. 

Karjalohjan seurojentalon piha
Keskustie 17, 09120, Karjalohja