EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 26.2.2022  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Sami Yaffa

Sami Yaffa Liput

Sami Yaffa julkaisi syksyllä 2021 ensimmäisen soololevynsä The Innermost Journey To Your Outermost Mind. Yaffa on tehnyt ainutlaatuisen uran muusikkona: Hanoi Rocks -yhtyeen alkuperäisjäsenenä hän eli 1980-luvun alkupuoliskon kansainvälisen rockmuusikon uraa kaikilla mausteilla. Tämän lisäksi hän on soittanut muun muassa Pelle Miljoona Oy:ssa, Joan Jett and The Blackheartsissa, New York Dollsissa sekä The Hellacoptersissa.

"Idea soololevystä alkoi muodostua muutama vuosi sitten. Olin kirjoittanut musiikkia New York Dollsin ja Michael Monroe Bandin levyille, mutta nyt alkoi syntyä yhä enemmän kappaleita, jotka kuulostivat enemmän minulta itseltäni kuin miltään bändiltä." Levyllä kuuluu vaikutteita varsin laajalla skaalalla, mutta se tuskin yllättää Yaffan uraa seuranneita. "Pohja on kuitenkin rock`n`rollissa. Sitä en peittele."

Sami Yaffan yhtyeessä soittavat Suistolla Linde Lindström (HIM), Burton (HIM) ja Mikko Kaakkuriniemi (Von Hertzen Brothers)

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02
Suistolla on rajoitustilanteesta riippuen käytössä koronapassi klo 20 alkaen. Passin kanssa tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 26.2.2022 16:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot