EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 14.7.2024  /  Karjalohjan seurojentalon piha  /  Karjalohja

Sami Yaffa, Paleface – hyväntekeväisyyskonsertti

Sami Yaffa, Paleface – hyväntekeväisyyskonsertti Liput

SAMI YAFFAN JA PALEFACEN HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI KARJALOHJALLA

Sami Yaffa ja livebändi sekä tämän vuoden erityisvieras Paleface esiintyvät konsertissa sunnuntaina 14.7. Natura-suojellun Puujärven hyväksi. Keikan tuotto menee lyhentämättömänä Puujärven vesistön tutkimus- ja suojelukäyttöön Yaffalle merkityksellisissä Karjalohjan maisemissa.

Pienellä Karjalohjan kylällä tapahtuu taas tänä kesänä jotakin ihmeellistä, kun joukko Suomen musiikkitaivaan tähtiä kiipeää Seurojentalon torin lavalle. Vapaaehtoistyönä tuotettu konsertti järjestetään jo kolmatta kertaa. Sami Yaffa ja yhtye ovat olleet mukana alusta asti, tänä vuonna artistikattaukseen kuuluu myös rap-artisti Paleface.
"Kun kuulin, että mut haluttais mukaan Karjalohjan järviä suojelevaan hyväntekeväisyystapahtumaan, niin nostin pääni ylös innolla kuin joutsen aamuravintoa
järvestä etsiessään. Meidän mökki on ympärivuotisessa käytössä, ja tietenkin järvien ja metsien kunto on lähellä sydäntä. Kysyin bändiltäni, jos olisivat kiinnostuneita tekemään tämmösen hyvätekeväisyysvedon. Vastaukseksi tuli vaan peukkuja!” Sami Yaffa totesi vuonna 2022, kun hyväntekeväisyyskonsertti järjestettin ensimmäisen kerran.

Livebändissä soittavat Yaffan lisäksi kitaristi Linde (HIM, Daniel Lioneye), rumpali Janne Haavisto (J. Karjalainen, Laika & The Cosmonauts) sekä kosketinsoittaja Burton (HIM, Ellips).

Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme meritoituneimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista. Hänen esikoisalbuminsa The Pale Ontologist (2001) lukeutuu kotimaisen hiphopin kulmakiviin, ja Paleface on lukeutunut siitä lähtien suomiräpin arvostetuimpiin nimiin.

Facebook  | Instagram

www.puujarvi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

Myynti loppuu 14.7.2024 18:00.
Karjalohjan seurojentalon piha
Keskustie 17, 09120, Karjalohja