EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 10.7.2022  /  Karjalohjan seurojentalon piha  /  Karjalohja

Sami Yaffa, hyväntekeväisyyskonsertti

Sami Yaffa, hyväntekeväisyyskonsertti Liput

Sami Yaffan hyväntekeväisyyskonsertti Karjalohjalla!


Sami Yaffa ja livebändi esiintyvät konsertissa Natura-suojellun Puujärven hyväksi. Keikan tuotto menee lyhentämättömänä Puujärven vesistön tutkimus- ja suojelukäyttöön Yaffalle merkityksellisissä Karjalohjan maisemissa.

Esiintyjät, Tiketti ja muut yhteistyökumppanit tuottavat tapahtuman ilman palkkioita. Kiitos myös sinulle, että keikkalipun ostamalla pidät Puujärven puhtaana!

Sami Yaffa on tehnyt erityislaatuisen uran muusikkona. Hän soitti jo teinivuosinaan Pelle Miljoona Oy:n legendaarisella Moottoritie on kuuma -albumilla. Varsinainen tähti rocktaivaalle syttyi Hanoi Rocks -yhtyeen myötä. Joan Jett and The Blackhearts, New York Dolls ja vanhan Hanoi Rocks -kumppanin Michael Monroen bändi ovat jatkoa Hanoi Rocksin aikana alkaneelle kansainväliselle uralle. Yhteistyö usean aiemman bändin kanssa jatkuu edelleen, mutta nyt Yaffa julkaisee musiikkia lisäksi omissa nimissään. Sooloalbumin sisältöä on kuultavana myös Karjalohjan hyväntekeväisyyskeikalla.

Livebändissä soittavat Yaffan lisäksi kitaristi Linde (HIM, Daniel Lioneye), rumpali Janne Haavisto (J. Karjalainen, Laika & The Cosmonauts) sekä kosketinsoittaja Burton (HIM, Ellips).

Konsertin järjestää Puujärven vesiensuojeluyhdistys ry, joka on alallaan Suomen vanhin. Yhdistys perustettiin Karjalohjalle heinäkuussa 1967, ja sen kohdealueena Puujärvi valuma-alueineen. Yleishyödyllisen, voittoa tavoittelemattoman, luonnonsuojeluun keskittyvän yhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueensa vesistöjen ja luonnon suojeleminen sekä asukkaiden yleisen viihtyvyyden lisääminen.

Facebook

Instagram

www.puujarvi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime klo 19:00.

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

Myynti loppuu 10.7.2022 18:00.
Karjalohjan seurojentalon piha
Keskustie 17, 09120, Karjalohja