EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.8.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Sami Yaffa + DIRT

Sami Yaffa + DIRT Liput

Rock-legenda Sami Yaffa esiintyy CoolHead Live -terassikeikalla 17. elokuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Ainutlaatuisen ja menestyksekkään uran muusikkona tehnyt Sami Yaffa on ollut mukana lukuisissa eri kokoonpanoissa. Hän soitti jo 16-vuotiaana Pelle Miljoona Oy:n legendaarisella albumilla Moottoritie on kuuma. Pelle Miljoona Oy oli tuolloin Suomen ykkösbändi, mutta Yaffan ja kumppanien tähtäin oli maailmalla: Hanoi Rocks -yhtyeen alkuperäisjäsenenä hän eli 1980-luvun alkupuoliskon kansainvälisen rockmuusikon uraa kaikilla mausteilla.

Hanoi Rocksin hajoamisen jälkeenkin Yaffalle on riittänyt soittajapestejä rockhistorian merkittävien bändien riveissä: I Love Rock`n`Roll -hitistä muistettava Joan Jett and The Blackhearts ja Hanoi Rocksin esikuva, glam rockin kantabändeihin kuuluva New York Dolls olivat vuosien ajan Yaffan yhtyeitä ennen kuin tämä 2009 liittyi vanhan Hanoi Rocks -kumppaninsa Michael Monroen bändiin. Tämä yhteistyö jatkuu edelleen, mutta syyskuussa 2021 Yaffa julkaisi ensimmäisen ‘The Innermost Journey to Your Outermost Mind’ -nimeä kantavan sooloalbuminsa, jonka monipuolisesta musiikista päästään nauttimaan kesäiltana CoolHeadin terassilta käsin.

Illan avaa valtavassa nosteessa oleva DIRT. Hard rockia metalli- ja grungevaikutteilla soittava helsinkiläisviisikko julkaisi kesäkuussa odotetun debyyttialbuminsa, joka kantaa nimeä “Deadbeat”.


www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulut:
18.00 - Ovet
18.45 - DIRT
20.00 - Sami Yaffa

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive