EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Sami Pitkämö & Reunion Big Band - Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin

Sami Pitkämö & Reunion Big Band - Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin Liput

Sami Pitkämö tunnetaan samettisesta äänestään. Pitkämö on monipuolinen muusikko, jota näkee television musiikkiohjelmassa, isojen orkesterien solistina, omissa kokoonpanoissa ja välillä kitarankin varressa. Sami Pitkämö julkaisi oman albuminsa “Lauluja rakkaudesta ja Vähän Muustakin” yli kymmenen vuotta sitten. Albumi on täynnä ajattomia kappaleita, swing perinteeseen nojaavia ja nokkelia suomenkielisiä sanoituksia rakkaudesta - ja vähän muustakin.

Pitkämöä säestää pääkaupunkiseudulla vaikuttava Reunion Big Band, 17-henkinen iso orkesteri, kapellimestarinaan Martti Vesala.

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / 0505543666.