EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.1.2021  /  Luola Events  /  Punkaharju

Luola Events: Sami Hedberg - 15-vuotisjuhlakiertue

Luola Events: Sami Hedberg - 15-vuotisjuhlakiertue Liput

Huom. keikka on siirtynyt uudelleen! Alkuperäiselle päivälle 2.5. sekä kertaalleen siirtyneelle päivälle 1.8. ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.10.2020 mennessä.

Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai käsittelymaksun per palautettu lippu.


Mikäli lippu on ostettu Harjun Portin myyntipisteeltä, niin palautusta varten tarvitaan: tilinumero, lipun/lippujen numerot, nimi ja sähköpostiosoite. Palautuksista voi laittaa sähköpostia markus@harjunportti.fi tai jussi.silvennoinen@keiku.fi.
___________________

Sami Hedbergin jättimäinen 15-vuotisjuhlakiertue kiertää vuoden 2020 aikana ympäri Suomea. Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Show'n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja. Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä vuorovaikutteisesta ilotulituksesta!

www.facebook.com/LuolaEvents


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 20:00

Esityksen kesto 2 tuntia väliaikoineen.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

MAJOITUSPAKETTI:

Hinta sisältää yhden yön majoituksen Standard Tuunaantupa-mökissä Harjun Portilla (luolan vieressä), pääsyliput luolaan kahdelle konsertti-iltana (permanto), liinavaatteet pedattuna kahdelle ja loppusiivouksen. Asiakkaita pyydetään huolehtimaan kuitenkin astianpesukone päälle ja roskat pois ennen lähtöä. Hinta ei sisällä aamiaista. Tarkemmat tiedot toimitetaan lähempänä tapahtumaa. Majoituspakettien myynti päättyy 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Osta majoituspaketti valitsemalla liput permannolta.

HUOM! Majoituspaketteja ei voi maksaa kulttuurieduilla!

Myyntiin avautumassa myös Show & Dinner -paketit. Näiden myynti avautuu keväällä 2020.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 9.1.2021 18:30.