EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 30.10.2022  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Samantha Fish (USA)

Samantha Fish (USA) Liput

KOVASSA NOUSUKIIDOSSA OLEVA BLUESTÄHTI SAMANTHA FISH SUOMEEN

Joe Bonamassan, Beth Hartin ja Imelda Mayn hengenheimolainen ja blueskentän nouseva tähti Samantha Fish saapuu yhtyeensä kanssa Euroopan-kiertueellaan myös Suomeen. Viime vuonna seitsemännen studioalbuminsa ”Faster” julkaissut Fish nähdään Helsingin Kulttuuritalolla.

Kansas Cityssä kasvanut Samantha on esikuvilleen tyypillisesti ahkera live-esiintyjä ja Helsingin visiitti onkin osa laajaa Euroopan kiertuetta. Samantha on jo vakiinnuttanut asemansa esiintymisillään ykkösklubeilla ympäri maailman, ja The New York Times kuvasi artistia näin: "An impressive blues guitarist who sings with sweet power. One of the genre´s most promising young talents" .

Kotikaupungin The Kansas City Star sanoo: "She displays more imagination and creativity than some blues veterans exhibit over the course of their careers".

Samantha Fish on valloittanut myös alan isot nimet esiintymällä muun muassa Buddy Guyn ja Devon Allmanin kanssa. Buddy Guyn kerrotaan tokaisseen leveästi hymyillen esiintyessään Samanthan kanssa:

"When this kind of shit happens, I'll play all night!"

Samantha Fish aloitti muusikon uransa rumpalina, mutta jo ensimmäisellä 2009 julkaistulla pitkäsoitollaan hän oli vaihtanut kitaraan, jonka virtuoosien joukkoon hänet nykyään luokitellaan. Vuonna 2012 julkaistu "Runaway" sai" Blue Music Award For Best new Artist"-palkinnon. Vuonna 2018 Samantha sai alan merkkitapahtumissa kunniamaininnat "Female Blues Artist of the Year" ja" Contemporary Blue Female Artist of the Year". 

Samantha on tunnettu perinteisiä genrerajoja mielellään rikkovana, mukavuusalueensa rajamaitakin haastavana artistina - hänen ohjelmistonsa voi kuitenkin yhdellä luokituksella kuvata rootsiksi.
"I´m never gonna be a traditional blues artist, because that´s not who I am", hän itse haluaa sanoa. "But it´s all the blues for me. You gotta keep that kind of fire and spirit".

Samantha Fishin edellinen Suomen-vierailu maaliskuussa 2015 oli esiintyminen Blues Caravan-kokoonpanossa Tampere-talon Rock City-tapahtumassa.

***

SAMANTHA FISHIN KONSERTTI SIIRTYY LOKAKUULLE

Amerikkalaisartisti Samantha Fishin kiertueeseen on tullut muutoksia ja aikataulusyistä marraskuun Helsingin Kulttuuritalolle suunniteltu konsertti siirtyy aikaisempaan ajankohtaan: uusi konserttipäivä on sunnuntaina 30. lokakuuta 2022.
Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivämäärälle.

“Due to conflicts with scheduling and restructuring of tours I have had to move some of my European dates. I am still coming to Helsinki though, on the 30th of October and I can’t wait to see you there!”

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa 9.10.2022 mennessä. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Tavastialle 23.3.2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan Kulttuuritalon permannon seisomakatsomoon ja Kulttuuritalon liput aiemmille päivämäärille 26.3.2020, 13.10.2021, 14.2.2022 ja 13.11.2022 sellaisenaan jo ostetuille paikoille.


***

Kaikki ajantasainen tieto tähän tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.livenation.fi sekä Tiketistä.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä:
bit.ly/3kZ5ad5

www.facebook.com/samanthafishmusic


Aika: klo 20:00
Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Permanto K-18, istuvat katsomot S.

Pyörätuolipaikan voit ostaa valitsemalla alasvetovalikosta pyörätuolikatsomon. Lippu sisältää pyörätuolipaikan sekä sisäänpääsyn avustajalle.

Myynti loppuu 30.10.2022 19:00.