EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.9.2022  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Samae Koskinen yhtyeineen

Samae Koskinen yhtyeineen Liput

Samae Koskisen on sanottu muuntautuneen kriitikoiden indie-suosikista ”Suomi-popin Marco Bjurströmiksi”, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi.

Samaen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi – huumori pysyy aina mukana. Laulut ovat löytäneet tiensä yleisön sydämiin, muistamme esimerkiksi kesähitin Aurinko, ystävä ja kaljaa, ystävyyden ylistyksen Läski mulkku, rakkauden ensi hetkistä kertovan Keltaista, outsider-anthemin Spoon River ja isyyden alkumetrejä sanoittavan Sinä.

Samae aloitti uransa englanninkielisen Sister Flo -yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa ja Emma-ehdokkuuksia. Tähän mennessä on syntynyt seitsemän omaa albumia, viimeisimpänä Maidstone, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa. Uusin Viima vie - albumi julkaistaan syyskuussa 2022.

Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa. Hän on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle, vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla sekä tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä. Kysyntää riittää, kun sana ja sävel ovat hallussa!

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Ovet klo 16:00

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.