EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.10.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Suomen Musiikin klubi: Samae Koskinen, Pegasos, Julia Rautio

Suomen Musiikin klubi: Samae Koskinen, Pegasos, Julia Rautio Liput


Samae Koskinen

Parhaillaan yhdeksättä albumiaan työstävä Samae Koskinen tulee kitaransa kanssa kertomaan intiimisti ihmisten pienistä ja isoista asiosta.

Pegasos

Pegasos on vuonna 2013 perustettu kuusihenkinen yhtye, joka rakastaa suuria melodioita ja täysin palkein laulettua stemmalauluja. Pegasosta on kiitetty vaikuttavista keikoistaan sekä folkpop-kappaleista, joiden vahvat tekstit tarjoavat kuulijalle elokuvallisia mielikuvia.

Julia Rautio

Kun 12-vuotias Julia kuuli radiosta ensimmäisen kerran Taylor Swiftiä, oli kohtalo sinetöity. Silloin piti HETI saada oma kitara ja pienen määrätietoisen oululaisen artistinalun elämä alkoi. Biisejä syntyi ja ne olivat alusta asti oman elämän inspiroimia tarinoita kasvukivuista ja rakkaudesta - sama mentaliteetti on säilynyt tähän päivään saakka. Keikkailu alkoi jo 16-vuotiaana, ja lava on rakkain koti päällä maan.Musiikillani haluan tuoda ”isosiskomaista” lohtua ja olkapäätä sekä naiivilla lähestymistavalla helliä jokaisen omaa sisäistä lasta vapauteen.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 19€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 25.10.2023 19:00.