EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4.9.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Samae Koskinen (soolo) & Henrik Illikainen (Tiisu-show)

Samae Koskinen (soolo) & Henrik Illikainen (Tiisu-show) Liput

Samae Koskinen ja Henrik Illikainen (Tiisu) tähdittävät G Livelabin kahden lauluntekijän konsertti-iltaa syyskuussa!

Rakastettu laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen julkaisee huhtikuussa yhdeksännen soololevynsä, jonka ensimmäinen singlejulkaisu oli aikaamme pettynyt laulu nimeltään Nyt on normaalia olla natsi.

“Syksyllä 2023 mulla tuli mitta täyteen. Hallituksen äärioikeistokytkökset, urheilijoiden sikailuiden ympärillä vellova naisviha, luokaton etiketti nettikeskusteluissa ja ylipäätään saatanallisen kylmäävä ilmapiiri sai miettimään sitä, mitä itse teen ja miksi. Olin pysynyt visusti sivussa ottamasta taiteellani kantaa juuri mihinkään ja kirjoittanut kaiken arvoihini liittyvän rivien väliin. Yksi syy oli pelko, toinen halu miellyttää. Sitten aloin miettimään esikuviani: Bad Religion, Rage Against the Machine ja Bob Dylan olivat pistäneet minut aidosti pohtimaan omia valintojani ja arvojani. Miten kohtaan maailman, mitä valta on ja mitä se ihmiselle tekee. Päätin että teen lauluja, joissa otan kantaa. Kommentoin kylmyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja vihaa."

"Mä näin unta että kaikki meni hyvin" on levy, joka ei ollut tekijänsä suunnitelmissa, mutta pakotti synnyttämään itsensä. Koskinen kirjoitti ensimmäisen laulun marraskuun alussa ja viimeisen tammikuun lopussa. Helmikuun aikana levy oli äänitetty.

Illan ensimmäisenä artistina esiintyy Tiisu-shown soolona tarjoileva Henrik Illikainen! Illikainen esittää Tiisu-yhtyeensä tunnetuimmat biisit ja livesuosikit, yllätysvalintoja unohtamatta. Kolme täyspitkää albumia julkaissut Tiisu vietti viime vuonna 10-vuotisjuhliaan ja on tunnettu radiohiteistään kuten "Tänään sä musta hullaannut” ja ”Elämältä turpiin sain”. Bändinä Tiisu on parhaillaan keikkatauolla, mutta Henrikin soolokeikkojen kautta yhtyeen kappaleet saavat uuden elämän akustisempien sovitusten muodossa.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Tapahtuma toteutetaan pääosin istumakatsomolla.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 4.9.2024 18:00.