EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.9.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Samae Koskinen (levyjulkkarit) + Thelise (levyjulkkarit)

Samae Koskinen (levyjulkkarit) + Thelise (levyjulkkarit) Liput

Samae Koskinen juhlii levyjulkkareita CoolHead Live -terassikeikalla 10. syyskuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Syyskuussa CoolHead LIVE jättiterassilla juhlitaan tuplalevyjulkkareita! Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta. Illan avaa debyyttialbuminsa julkaiseva Thelise.


www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulu
18.00 - Ovet
18.30 - Thelise
19.45 - Samae Koskinen

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive