EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.6.2024  /  Bulldog Bar  /  Riihimäki

Samae Koskinen

Samae Koskinen Liput

Samae Koskinen Bulldog Barissa kesäkuussa!

Rakastettu laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen julkaisee huhtikuussa

yhdeksännen soololevynsä, jonka ensimmäinen singlejulkaisu oli aikaamme

pettynyt laulu nimeltään

Nyt on normaalia olla natsi.

“Syksyllä 2023 mulla tuli mitta täyteen. Hallituksen äärioikeistokytkökset, urheilijoiden sikailuiden ympärillä vellova naisviha, luokaton etiketti nettikeskusteluissa ja ylipäätään saatanallisen kylmäävä ilmapiiri sai miettimään sitä, mitä itse teen ja miksi. Olin pysynyt visusti sivussa ottamasta taiteellani kantaa juuri mihinkään ja kirjoittanut kaiken arvoihini liittyvän rivien väliin. Yksi syy oli pelko, toinen halu miellyttää. Sitten aloin miettimään esikuviani: Bad Religion, Rage Against the Machine ja Bob Dylan olivat pistäneet minut aidosti pohtimaan omia valintojani ja arvojani. Miten kohtaan maailman, mitä valta on ja mitä se ihmiselle tekee. Päätin että teen lauluja, joissa otan kantaa. Kommentoin kylmyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja vihaa.”

Tiivistunnelmaisella pubikeikalla kuullaan toki myös Koskisen tuotantoa koko uran ajalta, joka on kestänyt pian jo 20 vuotta. Bulldogin ja Samaen yhteistyö on sekin pääsemässä jo rippikouluikään, Samae nähtiin ensimmäisen kerran Bulldogin lavalla 7.8.2009!

www.bulldogbarriihimaki.fi/ohjelma


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Ovet ravintolaan aukeaa 11:00.

----------------

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei, avustaja tarvitsee oman lipun
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 1.6.2024 18:30.