EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.6.2024  /  Bar Finnegans  /  Tuusula

Samae Koskinen

Samae Koskinen Liput

Samae Koskinen Finnegansissa 14.6.2024!

Pian 20 vuotta soolouraa tehnyt laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen julkaisee yhdeksännen soololevynsä 26.4.2024. KHY Suomen Musiikin julkaisema Mä näin unta että kaikki meni hyvin on levy, joka ei ollut tekijänsä suunnitelmissa, mutta pakotti synnyttämään itsensä. Koskinen kirjoitti ensimmäisen laulun marraskuun alussa ja viimeisen tammikuun lopussa. Helmikuun aikana levy oli äänitetty.

"Levyn äänittänyt Väinö Karjalainen epäili etten pysty vetämään livenä studiossa albumia yhdessä päivässä, mutta mä vedin. Ei ihailemani The Beatles, Sabbath tai Dylankaan enempää aikaa tarvinnu klassikkolevyjensä tekemiseen."

"Kasvoin pohjoismaiseen malliin, jossa keskeinen ajatus on se, että yhteiskunnan heikoimmistakin pidetään huoli. Nykyistä asenneilmapiiriä kurkkiessa on selvää, että moni ajattelee ihmisillä olevan arvon vasta, kun he tuottavat. Olen tullut laulujeni esittämisellä toimeen hyvin viime vuosina ja pystynyt ostamaan kaupasta Oltermannia. Laskeskelin kuitenkin, että olen viettänyt elämästäni suurimman osan täysin kädestä suuhun-periaatteella, ollut väliinputoaja ja monen mielestä loinen. Tiedän, mistä laulan."

Albumin toteutus on niukka, mutta kaunis. Tuottajana toimi Antti Vuorenmaa, äänittäjänä Väinö Karjalainen, miksaajana Joonas Saikkonen ja masteroijana Jarno Alho. Levyllä kuullaan vierailijoina mm. Meta4-kvartetin taiturimaista alttoviulistia Atte Kilpeläistä, Björkin levyillä soittanutta sellistiä Sigurgeir Agnarssonia ja palkittua viulistia Eriikka Maalismaata.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 23:00

Lippuja ei myydä ovella, jos ennakkoliput on myyty.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja sekä seisomapaikkoja.

Ei esteetöntä pääsyä eikä esteetöntä WC:tä.

Myynti loppuu 14.6.2024 21:00.