EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.11.2021 - Pe 25.2.2022  /  Apollo Live Club  /  Helsinki

Sam's Comedy Club 2021-2022

Sam's Comedy Club 2021-2022 Liput

Sam’s Comedy Club

Huippusuosion saavuttanut Sam’s Comedy Club on toiminut Helsingin Apollossa vuodesta 2008 lähtien. Sam’s Comedy Club uudistuu vuonna 2021 Helsingin omaksi komediaklubiksi. Sam’s Comedy Clubilla nähdään stand upin rautaisten ammattilaisten lisäksi mm. improiltoja, sooloesityksiä ja erikoisesityksiä. Sam’s Comedy Clubin täyttävät komiikan kirkkaimmat tähdet, jotka takaavat nauruntäyteisen illan entisen elokuvateatterin upeissa tiloissa.

Komiikan janoisia ihmisiä Apollossa naurattavat muun muassa Sami Hedberg, Mikael Konttinen, André Wickström, Anitta Ahonen, Niko Kivelä, Riku Suokas, Roope Salminen ja Ernest Lawson. Valitse suosikkisi laajasta tarjonnasta ja tule nauramaan sydämesi kyllyydestä. Sam’s Comedy Clubilla vietät vuoden hauskimmat illat.

***

LUPA NAURAA -ESITYKSISSÄ ON KÄYTÖSSÄ KORONAPASSI.

samscomedyclub.com/


Ikäraja: K-18

Kesto n. 2h sis väliaika

Numeroimattomat istumapaikat.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.

Eteispalvelumaksu (3,50 €) ei sisälly lipun hintaan.

***

Tammikuun 2022 esitykset ovat peruuntuneet. Peruuntuneiden esitysten liput voi palauttaa 25.2.2022 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja tai vaihtaa toiseen esitykseen ottamalla yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun. Lipun päivittämisestä toiseen esitykseen peritään lippukohtainen päivitysmaksu.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot