EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 27.9.2018  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Sam Huber & The True Groove All-Stars

Sam Huber & The True Groove All-Stars Liput
Takaisin

Ladataan…

Eternal Erectionin keulilla muhevien funk-elämysten vokalistina tutuksi tullut Sam Huber julkaisee tänä vuonna uuden sooloalbuminsa. New Yorkissa äänitetty ja tuotettu "Top Of The World" -kokopitkä näkee päivänvalon syyskuussa. Syyskuun lopulla Huber saapuu esiintymään Lahteen.

Esimakua saatiin kuulla jo "Radio Friendly Enemy - The Bill Laswell Dub Mix Translations" -EP:ltä. Siltä löytyy neljä biisiä: Uuden EP:n nimibiisin lisäksi Bill Laswell on ottanut hyppysiinsä myös Samin edelliseltä levyltä löytyvän "Turn Around" -singlen ja luonut kumpaankin kappaleeseen oman maailmansa.


TULEVASTA LEVYSTÄ

Bill Laswellin lisäksi tulevalla albumilla ovat mukana muiden muassa Hawk Man sekä kokonaisuuden tuottanut Tomás Doncker, joka on punonut Huberin funk-juuriin myös laajempia sävyjä.

"Mä lähdin syksyllä 2016 kolmeksi kuukaudeksi New Yorkiin etsimään musakontakteja ja lopulta sain yhteyden Tomás Donckeriin, joka on muusikko ja tuottaja sekä pyörittää paikallista True Groove Records -levymerkkiä. Meillä synkkasi heti", Sam Huber muistelee.

Pian tuosta tapaamisesta syntyneen levydiilin ensimmäinen hedelmä, viime kesän "Confused"-sooloalbumi, äänitettiin Bill Laswellin studiossa. Sekä ensimmäisellä että nyt toisella, tulevalla albumilla Samin taustalla toimii levy-yhtiön oma huippubändi, The True Groove All-Stars. Bändin jäsenet ovat tuttuja esimerkiksi Madonnan, Aretha Franklinin, Bruce Springsteenin, Stingin, J-Lon ja Snoop Doggin taustalta.

Samainen bändi toimii myös Sam Huberin livebändinä, ja yhtye nähtiin taannoin tositoimissa lauteilla New Yorkin The Bitter End -klubilla suurella menestyksellä.

"Tarkoitus on tuoda bändi myös Suomeen, muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan vielä tämän syksyn aikana. Uusi rumpali Tony Lewis nähtiin muuten Suomessa viime Flowssa Roy Ayersin bändissä", Sam vinkkaa.

 

www.moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Showtime 20:00