EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 26.9.2018  /  45 Special  /  Oulu

Sam Huber & The True Groove All-Stars

Sam Huber & The True Groove All-Stars Liput
Takaisin

Ladataan…

Eternal Erectionin keulilla muhevien funk-elämysten vokalistina tutuksi tullut Sam Huber teki loikan New Yorkiin, kaappasi kyytiinsä tuottajan ja bändin ja keikkailee nykyään kokoonpanonsa Sam Huber & The True Groove All-Stars kanssa. Uusi soololevy Top Of The World on äänitetty ja tuotettu New Yorkissa ja sen vahvat taustavaikuttajat ovat legendaarinen Bill Laswell ja tuottaja Tomás Doncker.

 

"Lähdin syksyllä 2016 kolmeksi kuukaudeksi New Yorkiin etsimään musakontakteja ja lopulta sain yhteyden Tomás Donckeriin, joka on muusikko ja tuottaja sekä pyörittää paikallista True Groove Records -levymerkkiä. Meillä synkkasi heti", Sam Huber muistelee.

Tuosta tapaamisesta syntyneen levydiilin ensimmäinen albumi Confused äänitettiin Bill Laswellin studiossa ja julkaistiin heinäkuussa 2017. Sekä ensimmäisellä että uudella albumilla Samin taustalla toimii levy-yhtiön oma huippubändi The True Groove All-Stars, jonka jäsenet ovat tuttuja mm. Madonnan, Aretha Franklinin, Bruce Springsteenin, Stingin, J.Lon ja Snoop Doggin taustalta.

Samainen bändi toimii myös Sam Huberin livebändinä. Yhtyeen ensimmäinen keikka oli huhtikuussa New Yorkin The Bitter End -klubilla ja Suomeen ryhmä tulee syyskuussa albumin julkaisukiertueelle.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00