EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.3.2023  /  Varicko  /  Seinäjoki

Salva tu Alma -ilta: Lauri Tähkä & Pastori Kääriäinen

Salva tu Alma -ilta: Lauri Tähkä & Pastori Kääriäinen Liput

Lauri Tähkä tekee harvinaisen duokeikan Pastori Kääriäisen kanssa. Tämä Seinäjoen Rytmikorjaamon ravintola Varickolla järjestettävä keikka on ensimmäinen julkinen duokeikka. Samalla Lauri juhlistaa uuden kuohuviininsä Salva tu Alman julkaisua sekä avaa Rytmikorjaamolle Lauri Tähkän pop up -kaupan.

"Duokeikka, uusi kuohuviini sekä pop up -kaupan avajaiset! Isojen esiintymisten vastapainoksi on ihanaa vetää erikoislaatuinen ja intiimi keikka, jossa ihmiset samalla pääsevät tutustumaan uuteen kauppaan sekä maistamaan uutta kuohuviiniäni. Ennen kesän festareita on kiva tehdä jotain erilaista, ja fanit ovat paljon tämän tyyppisiä keikkoja kysyneet. Teen muutenkin normaalia vähemmän esiintymisiä tällä hetkellä, kaipuu yleisön eteen on kuitenkin kova. Illasta tulee varmasti poikkeuksellisen lämminhenkinen ja täysin erilainen kuin viimeaikaiset isot keikat", Late fiilistelee.

Lipun hintaan kuuluu duokeikka, tapasmenu sekä tervetuliaismalja. Tähkän uusi kuohuviini Salva tu Alma on myynnissä 20.3. alkaen.

Tähkä julkaisi syksyllä uuden, Kaikella on tarkoitus -albumin. Uusi albumi nousi julkaisuviikollaan listaykköseksi ja sen kappaleet ovat olleet jo pitkään soittolistojen kärjessä. Iskelmä Gaalassa albumi valittiin yleisön toimesta Vuoden albumiksi ja Lauri valittiin Vuoden miesartistiksi. Lauri esiintyy ensi kesänä vain kuudella festivaalilla, joten Laurin keikat ovat nykyään harvinaisia tilaisuuksia.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput alk. 69,90 sis. palvelumaksun.

Ravintola Varickon pääsisäänkäynti sijaitsee Rytmikorjaamon sisäpihalla.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Ostorajoitus max. 6 lippua / tilaus.