EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2. - La 3.8.2019  /  Farmoksen tontti  /  Salo

SaloFest - peruttu

SaloFest - peruttu Liput

SaloFest perutaan

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n järjestämä SaloFest on päätetty peruuttaa tällä viikolla lanseeratun toisen Salossa järjestettävän kaupunkifestivaalin vuoksi. SaloFest oli tarkoitus järjestää 2.-3.8.2019, kun toisen tapahtuman ajankohta olisi ollut viikkoa ennen SaloFestiä.

"Näkemyksemme mukaan tapahtumat ovat hyvin samankaltaiset. Näin ollen emme usko, että Salon kokoisessa kaupungissa riittää tarpeeksi kävijöitä kumpaankin tapahtumaan. Tämä on hyvin harmillista, mutta annamme mieluummin tilan uudelle tapahtumalle, kuin ottaisimme riskin asiakasomistajiemme rahojen käytöstä", kertoo SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

"Pahoitteluni niille, joille tuotimme pettymyksen. Kiitos viime vuoden tekijöille sekä kävijöille saamistamme positiivisista palautteista. Jatko on nyt auki", toteaa Jääskeläinen.

Lippujen palauttamien:

Lipun ostaneet saavat rahat palvelumaksuineen takaisin. Liput tulee palauttaa ensisijaisesti samaan SSO:n lippuja myyvään toimipisteeseen, josta se on ostettu.

Pdf- ja mobiililiput, sekä R-kioskilta lunastetut liput palautetaan Tikettiin lähettämällä lippukoodit ja tilinumero IBAN-muodossa osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisätietoja liittyen lippupalautuksiin voi tiedustella sähköpostiosoitteesta hei@tiketti.fi tai Tiketin asiakasneuvontanumerosta (010 843 1611 ma-pe 10-18)

www.salofest.fi


Ikäraja: K-18
Farmoksen tontti
Helenankatu 3, 24100, Salo