EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.3.2019  /  Salo Rikala Nightbar  /  Salo

Saloblock I: Brädi, Ideaali & Jay Who

Saloblock I: Brädi, Ideaali & Jay Who Liput

Ladataan…

Saloblock tuo lavalle ensimmäistä kertaa pienen festivaalin muodossa jotain kokeneempaa, uutta tulokasta ja nuorta paikallista yhden illan aikana Rikalan lavan täyttävät Brädi  + Ideaali & Jaywho sekä paikallinen tukijoukko!

BRÄDI
Lahtelainen rap/hiphop-artisti Brädi on luonut itselleen pitkän ja menestyksekkään uran, julkaisten upeasti menestyneitä singlejä ja kolme sooloalbumia. Artistin singlet ”Lämpöö”, ”Hätähuuto”, ”Kombo” ja ”Saturnus” ovat striimanneet platinaa, sekä ”Uimaan” ja viimeisin singlejulkaisu ”Nelostie” ovat striimanneet kultaa. Brädin sooloalbumeista ”Repullinen Hiittiä” julkaistiin vuonna 2010, kultaa myynyt ”Näis Kengis” vuonna 2012 ja viimeisin albumi, ”III”, vuonna 2014. Parhaillaan neljättä albumiaan työstävän artistin kappaleita on striimattu Spotifyssä jo huimat 40 miljoonaa kertaa. Lisäksi Brädi tunnetaan 5th Element- ja Herrasmiesliiga-kollektiivien riveistä, minkä lisäksi hän vaikuttaa myös vuonna 2014 perustetussa Lahti United -kokoonpanossa, jolta julkaistiin heinäkuussa uusi single “Tunnen Sut”.

IDEAALI & JAYWHO
Ideaali & Jay Who? ovat veljeksiä ja pitkän linjan lahtelaisia rap-artisteja. Yhtye on keikkaillut vuosien aikana ahkerasti, tullen tutuksi energisistä ja rennon vuorovaikutteisista esiintymisistään.

Vuonna 2008 perustettu rap-duo ehti julkaista alkutaipaleellaan kaksi täyspitkää albumia, mutta tulivat suuremmalle yleisölle tutuiksi singleillään Lentokenttä ja Haloo, jotka keräsivät kiitettävästi soittoa myös radioaalloilla.

Näitä seurannut julkaisu Aerobicvideo (2016) kipusi kovaa tahtia Spotifyn TOP-50-listalla, yltäen parhaimmillaan Suomen 30:n kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Yhtyeen viimeisimmät julkaisut ovat streamanneet miljoonakerhoon ja nostaneet veljekset tasaista tahtia kohti suurempia yleisöjä, esimerkiksi 2017 julkaistu single "Kaikki ok" on streamannut kultaa. Yhtyeen tuorein single "Älä unohda mua" julkaistiin huhtikuussa 2018.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-lippu sisältää: Sisäänpääsy 4:lle henkilölle ja suolaista purtavaa ja virvoiketta.

Pääsylipulla jonon ohitus!