EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.1.2024  /  Kokardiklubi  /  Oulu

Salesvuo Syncopation

Salesvuo Syncopation Liput

Complete Loft Sessions vinyylin julkistamiskiertue!

Uusi kotimainen jazzyhtye Salesvuo Syncopation luottaa akustisen jazzmusiikin perinteiseen ilmaisuvoimaan ja tukee vahvaan svengiin. Tomi Salesvuon uusia sävellyksiä sekä raikkaita jazzsovituksia kotimaisen musiikin klassikoista esittävä kokoonpano on koottu muusikkoystävyksistä, joilla on taustaa vuosien varrelta lukuisista eri yhteyksistä. Muusikoiden riemukkaat yhteiset soittoelämykset ponnistavat aina Sibelius-Akatemian opintoajoilta asti.

Kokoonpanossa ovat mukana kotimaisen jazzkentän huiput Petri Puolitaival saksofoni, Mikko Helevä Hammond urut ja Tomi Salesvuo rummut. Yhtyeen esikoisalbumi "Complete Loft Sessions" (Eclipse Music) julkaistiin toukokuussa 2023 ja levy on saatavilla kaikissa lataus- ja striimauspalveluissa. Esikoisalbumin paljon toivottu vinyylipainos on vihdoin täällä ja sitä juhlistetaan vuoden 2024 aikana eri puolilla Suomea.

Pope Puolitaiva - tenorisaksofoni
Mikko Helevä - Hammond urut
Tomi Salesvuo - rummut

Lisäinfot:

www.musiikkisato.fi/salesvuo-syncopation

SoundCloud

www.musiikkisato.fi/salesvuo-syncopation


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 30 €, jos jäljellä.

Vain suoria ostoja netissä. Puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää. 

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Kokardiklubi
Hiukanpiha 9 H2, 90670, Oulu