EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 12.10.2021  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

SALAMAROCK: MC KOO 30V PARTY W/ SPECIAL GUESTS

SALAMAROCK: MC KOO 30V PARTY W/ SPECIAL GUESTS Liput

SALAMAROCK: MC KOO 30V PARTY W/ SPECIAL GUESTS

12.10.2021 Tavastia-klubi, Helsinki

MC KOO / GASELLIT / JESSE MARKIN / F / STEPA / EEVIL STÖÖ / SOFA / HASSAN MAIKAL / LAINEEN KASPERI / AIVOVUOTO / HAAMU

MC Koo kutsuu kaikki juhlimaan 30v-synttäreitään Tavastia-klubille 12.10.2021! Lavalla nähdään synttärisankarin lisäksi ensiluokkainen kattaus Suomen eturivin rap- ja r'n'b-artisteja! Tapahtuman tuotto ohjataan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. 

MC Koo on helsinkiläinen räppäri joka on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 14 vuotta. Debyyttialbumi “Koon maailma” ilmestyi huhtikuussa 2017 ja sen suurimmat hitit “Kuuma Mimmi” ja “Kolamies” ovat keränneet Spotifyssa ja Youtubessa yhteensä jo reilusti yli miljoona kuuntelua.

Mc Koo juhlistaa 30v-synttäreitään 12.10.2021 Tavastialla järjestettävässä Salamarockissa. Lavalle nousevat illan aikana maestro Koon lisäksi Gasellit, Jesse Markin, F, Stepa, Eevil Stöö, SOFA, Hassan Maikal, Laineen Kasperi, Aivovuoto ja Haamu.

Salamarockin tuotot ohjataan kokonaisuudessaan Tansanian Mtwarassa sijaitsevan nuorten koulutus- ja liikuntakeskuksen kunnostukseen. Keskuksessa otetaan huomioon erityisesti kehitysvammaiset nuoret, joille järjestetään liikuntapäivien lisäksi puutarhuri- ja ravintolatyöntekijäkoulutusta. Remontin budjetti on 84 000 euroa ja valmistuttuaan keskus tukee vuosittain noin kahtatuhatta nuorta kyseisessä läänissä. Koulupudokkaiden ja kehitysvammaisten koulutus- ja työllistymismahdollisuudet Tansaniassa ovat erittäin heikot ja Salamarockin tuki toimii hyvänä kehityksen katalysaattorina.

Rahankeräyksen käytännön toimeenpanija on LiiKe ry. Lisätietoja: www.liike.fi/matwaara. Myös Lyhty ry on mukana järjestämässä tapahtumaa.


**

Tavastian turvallisuusohje:


  Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Keräämme ovella tapahtuman käviijöiden yhteystiedot mahdollisten altistumistapausten tiedottamista varten. Keikalle saapuessasi sinun tulee luoda itsellesi valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.


Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

**

 

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 12.10.2021 19:00.