EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Salaisuuksien yö

Salaisuuksien yö Liput

Tervetuloa Salaisuuksien Yöhön, joka valloittaa Kuopion ohjelmaravintola Maximin 7.10.2023! Astu sisään intiimiin ja salaperäiseen tunnelmaan, jossa taide ja viihde yhdistyvät huikealla tavalla. Maximin kattaus huippuluokan esiintyjiä takaa unohtumattoman illan täynnä lumoavia hetkiä ja elämyksiä. Esiintyjien taianomainen taituruus yhdistyy Maximin intiimiin ympäristöön luoden unohtumattoman ilmapiirin, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Salaisuuksien Yö on enemmän kuin pelkkä tapahtuma - se on elämys, jossa esiintyjät herättävät henkiin salaiset tarinat ja tunnelmat lavalla.

Tulevassa Salaisuuksien Yössä nähdään uskomaton ja hurmaava Sweet Pea Yhdysvalloista. Illan juontaa ihastuttava Eva Euphoria

Esiintyjät:

Sweet Pea (US)
Eva Euphoria
Le Noir Fox
Miss Acrolicious
Handsom Stark
Emma Räisänen
Markus Nivala
Jukka-Pekka Matero
Sirkusryhmä Nyrjähtäneet

Tule mukaan Salaisuuksien Yöhön, ja anna taiteen ja viihteen lumovoiman viedä sinut mukanaan ainutlaatuiseen illanviettoon. Liput ovat rajalliset, joten varmista paikkasi ajoissa ja valmistaudu nauttimaan elämyksellisestä tapahtumasta, joka jää sydämeesi pitkäksi aikaa. Tervetuloa!

maximkuopio.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Showtime klo 19.00, 20.00 ja 21.00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Myynti loppuu 7.10.2023 18:00.
Ohjelmaravintola Maxim
Haapaniemenkatu 34, 70110, Kuopio