EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.2.2024  /  Maxine  /  Helsinki

Sak Noel, [Ex] Da Bass

Sak Noel, [Ex] Da Bass Liput

Los Angelesissa nykyään vaikuttava Loca People & Trumpets hiteistä tunnettu DJ-tähti Sak Noel saapuu Maxineen lauantaina 17. helmikuuta!

Alun perin Espanjasta kotoisin oleva Sak Noel on kansainvälistä uraa saavuttanut DJ, tuottaja, sanoittaja sekä ohjaaja. Sak Noel oli ensimmäinen espanjalainen DJ, joka pääsi Loca People hitillään Iso Britannian listaykköseksi ja hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Sean Paulin, Lil Jonin, Pitbullin, Madonnan kanssa. Sak Noel omien hittiensä lisäksi Sak Noel tarjoilee yleisölle kuumimmat hitit latinomusiikkielementeillä höystettynä!

Sak Noelin lisäksi tapahtumassa esiintyy latvialainen DJ, tuottaja ja radiojuontaja [Ex] Da Bass, joka on nähty vakiokasvona Weekend Festival Balticin line-upeissa. Monipuolisesta tyylistään ja energisistä keikoista tunnettu artisti toimii Sak Noelin minikiertueen lämppärinä sekä Suomessa että Baltiassa.

Xtendedmusic AgencySak Noel[Ex] Da Bass
Maxine

maxine.fi


Ikäraja: K-20
Aika: klo 22:00

Eteispalvelumaksu ei sisälly lipun hintaan.

VIP-lippuun sisältyy:
- Jonon ohitus
- Narikkamaksu

Esteettömyys

Tapahtumaan on esteetön sisäänkäynti: Ei
Tapahtumassa on esteetön wc: Ei
Tapahtumassa on mahdollisuus induktiosilmukan ja kuuluvuuskartan käyttöön: Ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: Ei
Asiakkaan avustajan on ostettava oma lippu.
Liikkumisen apuvälineitä käyttävää asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]