EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Shamrock  /  Vantaa

Sairas T

Sairas T Liput

Ladataan…

Yläkerran lavalla neljä artistia!

SAIRAS T
Handelista Hurstiin -levy/c-kasetti julkaistiin vuonna 2013, ja sen tunnetuimmat kappaleet Nettokävely Saved My Life ja Handelista Hurstiin ovat keränneet YouTubessa satojatuhansia katselukertoja. Ympäri Suomea aktiivisesti keikkailut 3rd Rail Musicin artisti on yksi suomiräpin arvostetuimmista tekijöistä.

KOLI-C
Sensuroimatonta ja samaistuttavan raakaa räppiä työstävän 26-vuotiaan Koli-C:n kappaleita on kuunneltu YouTubessa jo yli 2,5 miljoonaa kertaa.

FÄRMY
25-vuotias Robert Färm, eli Färmy, on viime vuoden lopun tehnyt tiukkaan tahtiin uutta materiaalia. Biisit ovat erilaisia niin tyyliltään kuin fiilikseltäänkin, mutta sekä Teddy Bear, Babylon että Baby Mama tulevat kaikki tyrmäämään kuulijansa välittömästi. Miehen tuorein julkaisu TAPANI EP julkaistiin 6.9.2019.

OLLI AUGUST
Olli August on Vantaan Myyrmäestä ponnistava nuori lupaus, joka aloitti musiikin tekemisen vuonna 2011. Ollin värispektri artistina vaihtelee lyyrisistä räppibängereistä rentoihin ja melodisiin fiilistelyihin.

www.shamrock.fi


Ikäraja: K-20
Aika: Ovet klo 23:00
Tarkista showtime: www.shamrock.fi