EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 29.11.2021  /  Lappeenrannan urheilutalo  /  Lappeenranta

SaiPa SB - Kanada (harjoitusottelu)

SaiPa SB - Kanada (harjoitusottelu) Liput

SaiPa SB kohtaa Brandon ”Pavel” Barberin tähdittämän Kanadan maajoukkueen ensimmäistä kertaa Lappeenrannan urheilutalolla.


Facebook

Salibandyliitto edellyttää kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä katsojilta kasvomaskin käyttöä. Liitto suosittelee lisäksi Koronavilkun lataamista. Pääset tutustumaan salibandyn koronaohjeisiin osoitteessa www.salibandy.fi/korona .


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:30
Ovet avataan tuntia ennen ottelua.

Alle 10 vuotiaat ilmaiseksi.

Kaikki katsomot ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Noudatamme turvallisuusviranomaisten määräyksiä ja seuraamme epidemian kulkua sekä rajoituksia päivittäin. ke 3.3 ottelun lipunmyynnin avaus tapahtuu myöhemmin jos viranomaismääräykset sallivat.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Lappeenrannan urheilutalo
Pohjolankatu 29, 53100, Lappeenranta