EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 20.9.2020 - Ma 31.5.2021  /  Lappeenrannan urheilutalo  /  Lappeenranta

SaiPa Salibandy F-Liigan kotiottelut 2020-2021

SaiPa Salibandy F-Liigan kotiottelut 2020-2021 Liput

Salibandyliitto edellyttää kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä katsojilta kasvomaskin käyttöä. Liitto suosittelee lisäksi Koronavilkun  lataamista. Pääset tutustumaan salibandyn koronaohjeisiin osoitteessa www.salibandy.fi/korona  .

Myymme rajatun määrän pudotuspelilippuja ja lisäksi avaamme myyntiin kevään tukiliput, jotka sisältävät sisäänpääsyoikeuden F-liigakauden 21-22 avausotteluun!

Tule mukaan tukemaan naisten matkaa! Liput avataan myyntiin pudotuspelisarjan 27.2 ja 3.3 kotiotteluihin. Seuraamme viranomaisohjeita ja toimimme niiden mukaan. Liput ovat myynnissä vain Tiketin verkkokaupassa.

saipasb.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Ottelua voi seurata myös Ruutu+  -palvelusta.

Kaikki katsomot ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Pudotuspeliliput sisältävät sisäänpääsyn, ottelukahvit ja kertakäyttömaskin. Suosittelemme pukeutumista "keltamustiin" ja toivomme kovaan kannustusta kotisohvilla ja katsomossa!

Kevään tukilippujen tarkempi kuvaus löytyy ko. lipputuotteen kohdalta.

Noudatamme turvallisuusviranomaisten määräyksiä ja seuraamme epidemian kulkua sekä rajoituksia päivittäin. ke 3.3 ottelun lipunmyynnin avaus tapahtuu myöhemmin jos viranomaismääräykset sallivat.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Lappeenrannan urheilutalo
Pohjolankatu 29, 53100, Lappeenranta