EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.7.2022  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Saimaa

Saimaa Liput

TMH Productions järjestää heinäkuussa Konepaja Biergartenin kesäterassilla neljän tapahtuman mittaisen kesäklubin, jonka aikana lavalle nousee monipuolinen kattaus kotimaisia huippuyhtyeitä sekä Helsingin yöstä tuttuja DJ:tä. Hyvän musiikin lisäksi tarjolla on erittäin laaja olutvalikoima, erilaisia ruokakojuja sekä tietenkin rento ja kesäinen tunnelma.

Lauantaina 2.7. illan musiikillisena teemana on proge, kun Biergartenin lavalle nousee Saimaa maestro Matti Mikkolan johdolla. Yhtye nähtiin Biergartenin lähes loppuunmyydyllä terassilla jo viime kesänä, ja nyt tarkoituksena on ottaa toisinto vuoden takaisesta musiikillisesta iloittelusta. Luvassa on jälleen kaksi noin tunnin mittaista settiä.

Saimaa

Saimaa on viihdyttävä, yllätyksellinen ja monipuolinen rock-yhtye, joka on totuttu vuosien varrella näkemään vuosien varrella monenlaisissa erilaisissa projekteissa. Saimaa on tehnyt yhteistyötä mm. Pepe Willbergin ja Pyhimyksen kanssa sekä tehnyt musiikkia Yle:n Urheilu-Suomi ja Politiikka-Suomi -televisiosarjoihin. Omaa musiikkia sisältävien levytysten lisäksi Saimaa on julkaissut yhden cover-albumin, jossa yhtyeen kunnianhimoisen ja hulvattomaan käsittelyn ovat saaneet joukko suomalaisia klassikkokappaleita, kuten Myrskyluodon Maija, Per Vers runoilija sekä Lentävä Kalakukko.

Saimaan ennakkoluulottomat ja vauhdikkaat sävellykset, kappaleiden lennokkaat sovitukset sekä yhtyeen virtuoosimainen iloittelu tekevät siitä yhden tämän hetken mielenkiintoisimmista kotimaisista bändeistä, jota on aina ilo kuunnella levyltä sekä nauttia livenä.

***

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa kesäiltaa iloisten ihmisten, hyvien oluiden sekä ennen kaikkea loistavan musiikin parissa!

konepajabiergarten.com/home/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulu:

18.00 ovet
19.00 Saimaa

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.