EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.7.2021  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Saimaa

Saimaa Liput

Konepaja Biergartenin terassilla vietetään perjantaina 23.7. mukavaa kesäiltaa iloisten ihmisten, hyvien oluiden sekä ennen kaikkea loistavan musiikin parissa.

Luvassa on taitavaa jamittelua ja soitannollista ilotulitusta kaikkien pitkien, synkkien ja keikattomien kuukausien edestä, kun Matti Mikkolan luotsaama Saimaa nousee lavalle lähes vuoden tauon jälkeen soittamaan kesän ainoa Helsingin-keikkansa.

Vuoden 2014 Pepe & Saimaa -levyllä suursuosioon noussut yhtye on julkaissut neljä studiolevyä, joista viimeisin oli Pyhimyksen kanssa toteutettu yhteisalbumi Pyhimys & Saimaa. Saimaan kaikki levyt ovat saaneet osakseen paljon ihastusta, suitsutusta ja kehuja musiikin ystävien keskuudessa laajasti yli genrerajojen.

Saimaan ennakkoluulottomat ja vauhdikkaat sävellykset, kappaleiden lennokkaat sovitukset sekä yhtyeen virtuoosimainen iloittelu tekee siitä yhden tämän hetken parhaista ja mielenkiintoisimmista kotimaisista bändeistä, ja on aina ilo päästä seuraamaan livenä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä TMH Productions ja Konepaja Biergarten.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot