EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 8.10.2020  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Saikkua, kiitos!

Saikkua, kiitos! Liput

Saikkua, kiitos! saapuu Äänekoskelle Suolahtisaliin helpottamaan kevään odotusta.

Ympäri Suomea esitetty, stand up-koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama iloittelu on muutamassa vuodessa kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä. Otto Kanervan ohjaaman esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus; terveyskeskukset ja sairaalat; lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat.

Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa  rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua.

Kiiruhda siis pikaisesti lippuluukulle. 100 000 katsojaa ei voi olla väärässä tämän naurupommin suhteen!

Facebook-tapahtuma

***

Äänekosken kulttuuritoimi haluaa toimia vastuullisena tapahtumanjärjestäjänä ja tarjoaa Saikkua, kiitos -esitykseen lipun ostaneille mahdollisuuden palauttaa lippu/liput ja saada rahat takaisin. Palauttamista ei tarvitse perustella mitenkään. Syynä palauttamiselle voi olla esimerkiksi, jos lipun ostanut tai hänen lähipiiriinsä kuuluva kuuluu riskiryhmään tai saapuminen tapahtumaan arveluttaa koronan takia muutoin.

Liput voi palauttaa osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 24.9.2020 mennessä.

 

Tapahtuma on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 19.3. ostetut liput käyvät korvaavalle päivälle sellaisenaan.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

18:40 Ovet
19:00 Showtime