EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.11. - Pe 3.12.2021  /  Useita paikkoja  / 

Karanteeniteatteri: Saikkua, kiitos! Osat 1-3

Karanteeniteatteri: Saikkua, kiitos! Osat 1-3 Liput

Yli 350 ESITYSTÄ JA 100 000 TYYTYVÄISTÄ KATSOJAA!

Saikkua, kiitos! trilogia, osat 1-3. on Stand-up koomikko Ismo leikolan ja Näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittama riemastuttava kokonaisuus, joka irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liityvälle.

Illan aikana selviää voittaako terveyskeskuslääkäri lääkäreiden suomenmestaruuskilpailut vai korjaako potin Eiran yksityinen plastiikkatohtori. Piipahdamme luomulääkärin vastaanotolla ja kuulemme valepotilaana aktiivisesti toimivan Olavin viimeiset kuulumiset.

Sairaalan ylilääkäri ja hänen orkesterinsa Duo Aspirin antaa kaikessa karuudessaan oman mausteensa esitykseen, tulkiten Ismo Leikolan jäljittelemättömällä tyylillä tehtyjä lauluja.

Kirjoittajat: Ismo Leikola ja Kalle Pylvänäinen
Näyttelijät: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen.
Ohjaus: Otto Kanerva
Tuotanto: iltama.fi

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Esitysten kesto: 2h (sis. väliajan)

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan tallennetta osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 26.11.2021 klo 12:00 ja tallenne on katsottavissa 3.12. klo 23:59 asti. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 26.11.2021 klo 12:00 asti ja tallenne katsottavissa 3.12.2021 23:59 asti.

Koko trilogia -lipulla voit katsoa kaikki Saikkua, kiitos! -esitykset yhdellä koodilla.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Karanteeniteatteri